Kinder OogCheckWeken

Doe je ook mee met de Kinder OogCheckWeken? We gaan door met de strijd tegen de myopie-epidemie en organiseren een grootse campagne om ouders & verzorgers op te roepen om bij jou in de praktijk langs te komen voor een OogCheck voor hun kind.

Campagnematerialen | Vul eenvoudig jouw wensen voor promotiematerialen in. We hebben een uitgebreid aanbod van kleurrijke materialen klaar staan. Kies je voor een gratis startpakket of ga je ook voor (gepersonaliseerde) aanvullende materialen?


Hoe werkt het? | Hoe je jouw winkel aankleedt voor de OogCheckWeken, dat bepaal je zelf! Kies de materialen waarmee jij wilt werken via de volgende stappen:

  1. Het formulier met jouw keuzes wordt naar de drukker gestuurd. Heb je gekozen voor het personaliseren van materialen? Dan stuurt de drukkerij jou eerst een drukproef voor een #check.
  2. Ben je akkoord? Dan ontvang je met ongeveer 10 werkdagen de offline materialen voor jouw OogCheckWeken. De online materialen kun je downloaden via VISAVY®. Ook ontvang je van de drukker de factuur (indien van toepassing).
  3. Je bent klaar voor jouw OogCheckWeken!

Heb je vragen? Neem contact op met marketing.bnl@coopervisionsec.com of jouw accountmanager.

De oude promotiematerialen van 2021 en daarvoor mogen vanwege beeldrechten niet meer worden gebruikt.