Maatwerk pakket samenstellen

    Hier maak je een keuze welk type marketingpakket en campagnebeeld je graag wilt bestellen en of je aanvullende materialen wilt.

    Beeldkeuze

    Welk type marketingpakket wil je ontvangen?

    Welk formaat poster?

    Logo uploaden
    Jouw maatwerk campagne kan pas gepersonaliseerd worden zodra jouw logo in hoge resolutie is toegevoegd. Om de kwaliteit en scherpte van jouw logo te kunnen garanderen dient het logo in als EPS of PDF bestandstype te worden aangeleverd. Je kunt het eventueel nasturen per mail.

    Wil je nog aanvullende materialen bestellen?

    Contactgegevens

    Afsluiting

    Je hebt je eigen campagne gecreëerd voor DreamLite nachtlenzen! Nog een aantal vragen en dan kun je het formulier verzenden. De drukkerij gaat aan de slag met je aanvraag en neemt snel contact met je op. Nadat je akkoord bent met de drukproef en de factuur, dan ontvang je binnen 5 werkdagen de gepersonaliseerde campagne. Wil je zelf contact opnemen met de drukkerij of je logo in hoge resolutie nasturen, dan kun je de drukkerij bereiken via studio@drukkerijwillems.nl.

    Ben je akkoord met onze voorwaarden?*
    * Voorwaarden: Procornea Nederland B.V. is niet aansprakelijk voor contact en transacties tussen jou en de uitvoerende partij met betrekking tot deze campagne. De kosten van de campagne kunnen afwijken indien de parameters van deze transactie veranderen. Procornea faciliteert contact tussen Drukkerij Willems en jou. Procornea is niet verantwoordelijk voor de levering van de bestelde materialen. Procornea stelt het gebruik van materiaal met haar logo beschikbaar tot nadere order. Procornea behoudt het recht om deze voorwaarden te herzien.

    Ja, ik aanvaard de voorwaardenNee, neem contact met mij op om dit te bespreken

    Bedankt voor je bestelling!
    We wensen je veel succes en plezier met de marketingmaterialen.